Werkmansweg

vrijstaand

100m2

4

gestoffeerd

01-08-2024

 

Vrijstaand jachthuis “De Laethof” met royale tuin op het zuidwesten, enkele notenbomen, bosomzoomd, paddock mogelijkheid, twee paardenboxen, eventueel mogelijkheid tot weidegang op circa 70 bij 40 meter (met stappen bepaald) achter de paardenboxen.

Woonkamer op het zuiden met karakteristieke schoorsteenmantel en vernieuwde openslaande tuindeuren uitkomend op het plavuizen terras waarop vroeger “tableau werd uitgelegd” (jacht). Ligging vrij in het buitengebied nabij Weert, snelweg A2 en op korte afstand van dorpskern Boshoven met diverse winkels aldaar. Voorts nabij de restaurant de Wildenberg/Goudreinet. In het nabije gebied zijn volop recreatieve mogelijkheden voor paard en ruiter, honden- en overige dierenliefhebbers, alsook liefhebbers van schietsport. Vliegveld Budel en naastgelegen bedrijfsterrein bevinden zich op een steenworp afstand.

Verdere kenmerken :

Begane grond:

Entree met originele plavuizen vloer, meterkast met vernieuwde electra, loze leiding t. b. v. alarm.

Volledig nieuwe badkamer in beige en wit voorzien van elektrische vloerverwarming met klokthermostaat, royale inloopdouche met luxe inbouwkranen en zitbankje, designradiator, luxe wastafel met verlichte spiegelkast, wandcloset, inbouwverlichting.

Vernieuwde, landelijke keuken voorzien van inbouwapparatuur; een inductie kooplaat, royale hete lucht oven, afzuigunit, vaatwasser, anderhalve spoelbak met vergiet inzet, vriezer, koelkast, speciale kast ten behoeve van een losse magnetron, originele plavuizen vloer.

Flinke proviand kelder onder de entree, toegankelijk vanuit de keuken.

Woonkamer met veel lichtinval, originele plavuizen vloer en karakteristieke schoorsteenmantel met open haard, volledig nieuwe openslaande deuren.

Bijkeuken in de achter aanbouw, aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Tweede toilet met fonteintje en een extra douche gelegenheid. Boven de bijkeuken is een zolder met de CV-ketel Buitenkraan onder het keukenraam.

Eerste verdieping:

Overloop met dakvenster, twee grote slaapkamers met ieder een dakkapel en twee kleinere slaapkamers met ramen in de voorgevel.

Zolderverdieping:

Kleine beloopbare zolder

Unit voor ventilatie van de badkamer en keuken.

Voor de gehele woning geldt dat met veel aandacht voor behoud van het oude dat goed is, de renovatie is uitgevoerd, zonder afbreuk te doen aan het hedendaags gewenste wooncomfort. De woning is royaal voorzien van LED buitenverlichting rondom.

Grotendeels is de woning recentelijk voorzien van isolatieplaten, Rockwool in de spouwmuur en deels dubbelglas, veel extra elektra, grotendeels nieuw stuc- en schilderwerk en rioolwerk. Riolering middels vernieuwd overstort systeem, CV middels propaangas.

Stoffering: ecru overgordijnen of vouwgordijnen, laminaat op eerste verdieping.

Eenvoudige dubbele paardenbox.